Haber

12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE M.AKİF ERSOY’U ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanımız Sn.Remzi TORUN, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Töreni kapsamında; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Uğurludağ Ortaokulunca hazırlanan programa katıldı.

Kaymakamımız Sn.Ahmet TOZLU, İlçe Jandarma Komutanımız Sn.Yüksel ŞAHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Mustafa BİROL, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sn.Mert MEYDAN, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların da katıldığı program sonrası açıklama yapan Sn.TORUN; “Milletimizin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilişinin 98. Yıl dönümü kutlu olsun. Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygıyla, rahmetle yâd ediyorum.” diye konuştu.