15 Temmuz Unutulmayacak

15 Temmuz 2016 akşamı Ülkemizde yapılmak istenen darbe teşebbüsünde hayatını kaybederek şehitlik mertebesine erişen vatandaşlarımız için Belediye Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Mevlid Programı; İlçe Kaymakamı Sn.Eyüp KAYKAÇ, Belediye Başkanı Sn.Remzi TORUN, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Turhan CANDAN ve Sn.Ahmet YABACIOĞLU, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sn.Mesut CEYLAN, Ak Parti İl Teşkilatı, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Yakup TORUN, Ak Parti İlçe Teşkilatı, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Binası önünde gerçekleştirilen etkinlikte mehteran takımı, semazen ekibi ve ilahi gurubu ile Uğurludağ Halkı, dualar eşliğinde demokrasi nöbetine devam etti.