23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin 95.nci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle tüm yurtta olduğu gibi, Uğurludağ’ da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni, Atatürk Anıtı’ na çelenk sunumuyla başladı. Uğurludağ Kapalı Spor Salonu’ nda tüm okulların yerlerini almalarıyla start verilen bayram coşkusu, gün boyu devam etti.

Törene Kaymakamımız Sn.Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU, Belediye Başkan Vekilimiz Sn.Resul SAĞIR, Garnizon Komutanı Sn.Mehmet İLDENİZ, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutlar; sağlık ve esenlikler dileriz.