30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı’ nın 92. Yıl Dönümü, tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de büyük coşkuyla kutlandı.

Törene İlçemiz Kaymakamı Sn.Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU, Belediye Başkanımız Sn.Remzi TORUN, Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Mehmet İLDENİZ, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Atatürk Büst’ üne çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başlayan tören Uzm.J.III.Kad.Çvş. Murat KILIÇ tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti.

Tören akabinde Kaymakamlık Makamında tebrigat töreni gerçekleşti. Tebrigat töreninin ardından İlçemiz Kaymakamı, Belediye Başkanımız, ilçemiz kurum amirleri, şehit ve gazi aileleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’ nı ziyaret etti.

Invalid Displayed Gallery