Başkan Sn.TORUN’ dan Samsun’ a Çıkarma

Bugün günlerden Samsun..
Belediye Başkanımız Sn.Remzi TORUN, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü’ nde, Bölge Müdürü Sn.Mehmet ÇETİN ile İlçemize yapılacak projeleri değerlendirdi.

Bunlardan ilki Uğurludağ – Sungurlu arasında bulunan bağlantı yolunun yeniden genişletilmiş yol olarak yapılacağını ve yapım projesinin bitme aşamasına geldiğini söylenmdi.

ikinci proje ise Uğurludağ – Çorum bağlantı yolunun Çeltek – Kırköy arasındaki 9.5 km’lik alanın projesinin bittiği ve 2016 yılı içinde iş planları arasında olduğunu söylendi.

Üçüncüsü ise İlçemiz merkezindeki yol genişletme ve bordür çalışmalarının olduğu güzergahlara kilit taşı ve bordür taleplerimizi ilettik. Talebimize istinaden 2016 yılı içinde gerekli yardımın yapılacağı sözünü alarak bugünkü Samsun ziyaretimizi noktalamış olduk ve Samsun’ dan keyifli bir şekilde ayrıldık.

İlçemize hayırlı olsun..