Belediye Başkanı Sn.Remzi TORUN’ dan Çağrı

Değerli Hemşerilerim,

Her yıl Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre İller Bankası A.Ş. tarafından Türkiye genelinde belediyelere ödenekler ayrılıyor. 2017 yılında da Ocak Ayı itibariyle Uğurludağ Belediyesi’ ne gelen ödenek; İller Bankası A.Ş. tarafından, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’ ndan alınan nüfus verilerine göre belirlenecek.

Belediye Başkanlığımızın, İller Bankası A.Ş.’ den gelen paydan başka bir geliri bulunmamaktadır. Nüfusumuz ne kadar çok artarsa, gelen ödeneğimiz de o kadar çok artmaktadır.

Uğurludağ Belediye Başkanlığı, kişi başına yapılan ödeneklerle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Belediye hizmetlerinin daha iyi ve daha fazla olması adına  20 Aralıktan önce ikametgâhlarımızı mutlaka İlçemize taşımak zorundayız. Bizim sevdamız Uğurludağ’ dır. Bu sevdaya gönül veren herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum.

İkametinizi Uğurludağ’ a aldırın; hem siz kazanın, hem de Uğurludağ kazansın.

Remzi TORUN / Belediye Başkanı