İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi ÖZTÜRK İçin Veda Yemeği

İlçemizde uzun zamandır görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Lütfi ÖZTÜRK’ ün Çorum İl Merkez’ e atanması nedeniyle iftarda veda yemeği verildi.

Yemeğe İlçe Kaymakamımız Sn.Hasan GÜMÜŞÇÜOĞLU ve eşi Sn.Nagihan GÜMÜŞÇÜOĞLU, Belediye Başkanımız Sn.Remzi TORUN, eski Belediye Başkanlarımızdan Sn.Mehmet KİDAY ve Sn.Ali Osman BİCİ, Daire Amirleri, MHP İlçe Başkanı Sn.Fahri İPEK, Ak Parti İlçe Başkanı Sn.Yakup TORUN ve vatandaşlar katıldı. Yemekte bir konuşma yapan İlçe Kaymakamımız Sn.GÜMÜŞÇÜOĞLU, İlçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi. Ayrıca İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kaymakamımız Sn.GÜMÜŞÇÜOĞLU ve Belediye Başkanımız Sn.TORUN tarafından, Lütfi Hocamıza plaket verildi. Daha sonra Mert Tepesi’ ne çıkılarak bir süre sohbet edildi.

Invalid Displayed Gallery