Duyuru

İlk Evim Projesinde Başvurular Başladı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açıklamış olduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında TOKİ tarafından İlçemizde inşa edilecek olan 151 adet konut için bugün itibari ile başvurular başlamış olup; 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular Ziraat Bankası ve E-Devlet üzerinden yapılacak; bu hafta için TC kimlik numarasının son rakamına göre başvurular alınacaktır.

Başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn.Murat KURUM’a, AK Parti Çorum İl Başkanımız Sn.Yusuf AHLATCI’ya, AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekilimiz Sn.Ahmet Sami CEYLAN’a, AK Parti Çorum Milletvekillerimiz Sn.Oğuzhan KAYA ve Sn.Erol KAVUNCU’ya, TOKİ Başkanı Sn.Ömer BULUT’a, TOKİ Finansman Daire Başkanı Sn.Ayhan KARACA’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlçemize ve Halkımıza hayırlı olsun.