Şehit Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 17 aydır aranan cinayet zanlısının pusuya düşürmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan’ın cenazesi, Çorum’un Osmancık ilçesine bağlı Kargı köyünde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi helikopterle önce Osmancık ilçesine, ardından konvoy eşliğinde Kargı köyüne getirildi. Şehit astsubay için köyde düzenlenen cenaze törenine Vali Ahmet Kara, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Çorum İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J.Kd. Alb. Ahmet Çelik, Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Erkan Tarancı, Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, üst düzey askeri ve emniyet görevlileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende şehidin annesi Safiye Ünalan, eşi Gül ve kızı Eda, ayakta durmakta güçlük çekti. Sağlık görevlileri ve askerlerin yardımıyla ayakta durabilen ailenin gözyaşları yürekleri dağladı. Acılı aileyi askerler ve sağlık görevlileri teselli etmekte güçlük çekti.