Şehit Kaymakam Muhammad Fatih SAFİTÜRK

Mardin’de dün terör saldırısında yaralanan Derik Kaymakamı Fatih Safitürk (35) bu sabah şehit oldu. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdikleri saldırıda yaralanan Kaymakam Fatih Safitürk’ ün tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı. Fatih Safitürk, Mete Yarar’ın yaptığı bir belgeselde kameralar önüne geçmiş ve PKK terörünü anlatmıştı. Şehit Safitürk’ ün naaşı, tören için Gaziantep Havalimanına götürüldü. Hastane bahçesindeki vatandaşlar, şehidin götürülüşü sırasında gözyaşı döktü, tekbir getirdi. Safitürk için düzenlenen törende öğretmen eşi ve oğlunun dramı vardı. Acılı eş “Ağlamayacağım, gözyaşı dökmeyeceğim” dedi.

Hain terör saldırısı sonucu şehit olan Mardin/ Derik Kaymakamımız Muhammed Fatih SAFİTÜRK’ ün ruhu şâd; mekânı cennet olsun, Devletimizin ve Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Terörden umut besleyenler, Necip Milletimizin güçlü sağduyusu ve birlikte yaşama isteği karşısında, hiçbir zaman hain emellerine ulaşamayacaktır.