GES GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI

Belediyemiz tarafından ihale edilen ve yapımı tamamlanarak elektrik üretimine başlayan 1001 KW Kurulu Gücünde Güneş Enerji Santralimizin geçici kabulü yapıldı.

GES Proje Alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Sn.Remzi TORUN; “Belediyemiz tarafından yapılan projeler ile İlçemizin geleceğine etki edecek işlere imza atılmaktadır. Yaptığımız çalışmalar sayesinde Kurumumuzun bütçesini de akılcı bir şekilde kullanmaktayız. Görevde olduğumuz zaman zarfında birçok hibe projeyle Hemşehrilerimize fayda sağlayacak işlere imza attık. Bunun son örneği ise 1001 KW Güneş Enerji Projesi’dir. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Güneş Enerji Santralimiz ile Belediyemize, yaz aylarında 120 BİN TL; kış aylarında ise 60 BİN TL olmak üzere ortalama 90 BİN TL gelir elde edilecek.